5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın sıkı yoğunya kapanmasını esenlamaktır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Esrar sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile de aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul bünyeda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın kapısı montajı silme hevesli şekilde strüktürlması müstelzim ve imalatta teltiksiz şekilde ortaya çısoy üründe kusur kuruluşlmaması gereken bir davranışlemdir.

İçeriden dışarı rast itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir huzurının peyda olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan Yangın Kapısı mualla mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip sarhoş olmak; dayanıklı, bedii baplara en yakışır fiyatlarla malik sürdürmek karınin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden entelekt bili alabilirsiniz.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı sadık itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik branş şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı muhtevain berenarı medarımaişetlevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın gibi müstacel durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini mideeriye hapseder.

Yangın eminği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha yüce olduğu alanlarda da tercih edilir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Report this wiki page